VVIP DENAI CINTA

09 April 2011

KEMARUK SEKS : Budak Tingkatan 4 Langgan PELACUR!!!

Kebejatan soSIAL!!! Umur 16 tahun dan belajar di tingkatan 4 tapi sudah pandai melanggan pelacur!!! Itu belum lagi dibongkar sekian banyak kes penzinaan suka-sama-suka di kalangan pelajar sekolah. Apa sudah jadi dengan anak-anak remaja kita kini...? Pemimpin yang memegang tampuk pemerintahan, jenguk-jenguklah masalah soSIAL anak remaja yang bakal mewarisi kepimpinan Malaysia di masa hadapan ini!!!

ALAHAI BUDAK BANTING
KUALA LUMPUR [myMetro] : "Walaupun saya masih di tingkatan empat, kegilaan saya terhadap seks sangat kuat sehinggakan saya sanggup berulang-alik dari Banting ke Brickfields setiap hujung minggu semata-mata untuk melanggan pelacur."

"Malah, saya juga terpaksa menipu ayah kononnya saya mahu ke rumah kawan untuk mengulang kaji pelajaran dengan harapan ayah membenarkan saya meminjam motosikal Honda EX5 miliknya," itu antara pengakuan seorang pelajar sebuah sekolah menengah di Banting, yang hanya mahu dikenali sebagai Ezry (bukan nama sebenar), 16 yang ketagih seks sejak setahun lalu.

Melalui perbualan dengannya di sebuah rumah pelacuran di Brickfields baru-baru ini, tidak terdetik di hatinya untuk menipu ibu bapanya namun kerana kegilaan seks melampau itu dia terpaksa menipu kedua-dua orang tuanya semata-mata untuk memuaskan nafsunya.

Tunggang Motorsikal 160KM Untuk Menunggang Pelacur
"Semuanya kerana pengaruh rakan yang membawa saya ke sini Februari tahun lalu. Sejak itu saya asyik teringat untuk datang lagi selepas kali pertama melangganinya. Saya tahu dari Brickfields ke Banting sejauh 160 kilometer pergi dan balik, tetapi saya tidak kisah dan sanggup. Malah, saya tidak keseorangan kerana saya turut ditemani seorang rakan sekolah yang bersama-sama melanggan pelacur di sini."

"Soal duit minyak kami tidak keberatan kerana selalunya kami tong-tong (kongsi). Lagipun kami ke sini seminggu sekali saja iaitu pada hujung minggu," katanya. Menurutnya, demi mendapatkan ‘seks seminggu sekali’ itu, dia kadangkala menyimpan wang saku pemberian ibu bapanya serta turut membuat kerja sambilan di sebuah kedai makan di Banting milik kenalannya.

"Setiap hari ayah beri RM6 wang poket sebagai perbelanjaan. Baki wang yang saya tidak guna akan disimpan untuk melanggan pelacur pada hujung minggu," katanya.
Langgan Pelacur Sebagai Motivasi Belajar

Rakan Ezry yang mahu dikenali sebagai Mizi, 16, berkata kegiatan melanggan pelacur dianggap sebagai pemberi semangat untuknya mengulang kaji pelajaran menghadapi Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) pada tahun hadapan.

"Seronok sebenarnya di sini, bagaikan pesta. Mana tidaknya, kerana ayam-ayam (pelacur) di sini semuanya lawa dan murah, dengan hanya RM30 saya dapat memuaskan nafsu. Kalau dibanding di Banting dengan Brickfields banyak bezanya... Di Banting kawasannya sunyi sepi dan tiada pelacur tetapi di sini heaven (seronok) sangat," katanya.

Menurut Mizi, apa yang membuatkannya datang ke rumah pelacuran terbabit kerana pelacur di kawasan itu cantik termasuk dari Sabah dan Sarawak berusia lingkungan 18 hingga 23 tahun.

Sementara itu sumber berkata, kawasan pelacuran terbabit sentiasa dipenuhi pelacur warga Malaysia, Indonesia, India, China, Myanmar dan Bangladesh dengan harga serendah RM30 hingga RM50 bagi sekali perkhidmatan. Katanya, antara perkhidmatan ditawar seks, onani, urutan harimau dan lain-lain.

Harian Metro 3 Mac lalu melaporkan pihak Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) merobohkan premis pelacuran di kawasan berkenaan namun kegiatan itu kini kembali beroperasi seperti biasa.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Wan Abdul Bari Wan Abdul Khalid ketika dihubungi, berkata kawasan pelacuran berkenaan sudah beberapa kali diserbu pihak polis dan DBKL namun kegiatan itu masih diteruskan.

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails