VVIP DENAI CINTA

10 Oktober 2012

PEMBATALAN SAAT AKHIR KULIAH USTAZ AZHAR IDRUS DI UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG!!!Pembatalan KONSERT K-POP ooooppppsssss, pembatalan KULIAH AGAMA oleh penceramah tersohor USTAZ AZHAR IDRUS!! Inilah wajah Malaysia yang kononnya sebuah negara ISLAM.

Pemimpinnya amat takut sekiranya rakyat mahu kembali kepada agama. Pemimpin sebegini amat trauma seandainya rakyat makin celik perihal agama KERANA ia bakal menyedarkan rakyat tentang salah laku serta kemungkaran yang leluasa dilakukan sekian lama oleh mereka.

Justeru itu, melalui pengaruh dan kuasa yang ada, digunakan 'sebaiknya' untuk menyekat majlis ilmu sebegini. ANGIN PERUBAHAN TELAH MAKIN KUAT TERASA. LUBANG KUBUR JUGA LUAS TERNGANGA, SUDAH SAMPAI MASANYA UNTUK MENGUBURKAN PEMIMPIN YANG HANYA TAHU MENJAGA TEMBOLOK SEHINGGA SANGGUP MENOLAK AGAMA KETEPI.


Info panas dari Facebook blogger CMK CUCUMATKILAU : Di saat KULIAH USTAZ AZHAR  IDRUS (10 OKTOBER) DIBATALKAN, satu konsert sempena konvo UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG yang dijangka diadakan pada JUMAAT 12 OKTOBER 2012 BAKAL DITERUSKAN!!!!!Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails